Mijn visie is uw visie

 

Mijn ontwerpen ontstaan altijd vanuit uw verhaal: de verlangens, wensen, en verwachtingen van de opdrachtgever. U komt naar mij met bepaalde ideeën. Als interieurarchitect zuiver ik al die wensen en gedachten naar een ontwerp dat de essentie van uw visie weerspiegelt.

 

Tijdloze eenheid en harmonie

 

Mijn ontwerpen hebben de naam tijdloos te zijn. Minimalistisch en modern, maar ook nog steeds esthetisch en stijlvol na 20 jaar… Dat is wat ik beoog in uw ontwerp. Alles in uw interieur ziet er als ‘vanzelfsprekend’ uit, alsof het altijd al zo geweest is… Rust, harmonie en eenheid zijn sleutelwoorden in alles wat ik ontwerp.

 

Fijne details en kwalitatieve materialen

 

Details en materialen vormen de rode draad in mijn realisaties. Het zijn die details die het verschil maken en een interieur naar een hogere dimensie tillen. Die groefjes in het aanrecht, de bijzondere verlichting, een wit-zwart contrast dat overal terugkomt. Ook de materialen zorgen voor een tijdloze look: eikenfineer, carraramarmer, wit gelakte MDF, …

 

Voor u persoonlijk ontworpen

 

Uw verhaal is voor mij het belangrijkste… Ik luister en leef me zo goed mogelijk in in uw leefwereld. En vertaal uw verlangens en dromen naar een ontwerp helemaal op uw leest geschreven… Want bij mij is ieder ontwerp altijd persoonlijk en nooit een kopie van… Interieurontwerp is sinds jaar en dag mijn passie en die breng ik heel graag over in uw ontwerp… Uw interieurbeleving staat centraal.

 

Een tijdloos interieur met oog voor details, warme materialen en helemaal op uw beleving afgestemd?

Contacteer mij voor een vrijblijvend gesprek.

Bel 0494 24 53 75 of mail naar info@brittvannamen.be