Gediplomeerd interieurarchitecte

 

Britt van Namen is gediplomeerd interieurarchitecte (cum laude afgestudeerd aan de Artesis Hogeschool in Antwerpen). Zij heeft haar ervaring opgedaan toen ze als freelance binnenhuisarchtitecte werkte bij ontwerpbureau Co Studio. Ook bij Architime, een architectenbureau gespecialiseerd in medische praktijken, kon ze als freelancer heel wat projecten begeleiden.

 

 

Strakke, tijdloze ontwerpen

 

Ontwerpbureau Britt van Namen is bekend om zijn strakke, tijdloze ontwerpen waar functionaliteit en eenvoud primeren. Eenheid tussen licht, vorm en ruimte vormen de rode draad in alle ontwerpen. De juiste materialen en uitgewerkte details maken haar ontwerpen helemaal af.

 

 

Interieuradvies, renovaties en verbouwingen voor particulieren

 

Als gedreven en gepassioneerde interieurarchtitecte werkt Britt Van Namen heel graag voor particulieren. Van interieuradvies, uittekenen van interieurontwerpen, over begeleiding van heuse renovaties en verbouwingen: elk project wordt persoonlijk uitgetekend en opgevolgd. Een enkel aanspreekpunt vergemakkelijkt immers het hele ontwerpproces en de opvolging bij de uitvoering.

 

 

Kantoren, medische praktijken en winkels

 

Voor professionelen gaat Britt Van Namen even gedreven te werk. Renovatie of een nieuw ontwerp van uw kantoor, medische praktijk, winkel, restaurant, ontvangstruimte, bureau,…: het is een specialiteit op zich die Britt Van Namen feilloos beheerst.

 

Een tijdloos interieur? Persoonlijke begeleiding en opvolging?

Contacteer mij voor een vrijblijvend gesprek.

Bel 0494/24 53 75  of mail naar info@brittvannamen.be