Totaalinrichting van een tijdloze nieuwbouwvilla te Merchtem

 

De totaalinrichting van deze tijdloze nieuwbouwvilla in Merchtem was een uitdagende opdracht: de eisen lagen hoog, maar de mogelijkheden waren legio. Hoewel deze nieuwbouwvilla exterieur een uitgesproken landelijk karakter heeft, kozen de eigenaars voor een strak, maar warm interieur. Dit project bewijst nog maar eens dat landelijk en strak perfect combineerbaar zijn. De rode draad in deze interieurontwerp: een sfeervolle, warme combinatie van donkere zwart gebeitste eikfineer en lichte naturel eikfineer.

 

 

Eetruimte met grote vierkanten tafel

 

In de eetruimte valt de grote vierkanten tafel in gebeitste eikfineer onmiddellijk op. De tafel is al groot op zich, maar kan, indien nodig, nog groter gemaakt worden. Ook de smeedijzeren glazen deur is een echte eyecatcher.

 

 

TV- en barmeubelwand met verschuifbare panelen

 

In de living contrasteert de grote witte mand mooi met de donkeren onderkastjes. De TV en het barmeubel kunnen netjes verstopt worden achter verplaatsbare panelen. Enkel het middenpaneel is vast. De houthaard zorgt op koele avonden voor sfeer en gezelligheid.

 

 

Op maat gemaakte wijnkast in de sobere keuken

 

Ook in de keuken is het contrast donker-licht uitgewerkt in de kasten en de meubels. De dame des huizes kan tv kijken terwijl ze het eten bereidt en op de barstoelen kunnen gasten gezellig mee aperitieven. De wijnkast is een prachtig detail in de sobere keuken. De lichtlijnen onderaan de keukenkasten en in de wijnkast zorgen ’s avonds voor sfeervolle indirecte verlichting.

 

 

Opvallend dressingmeubel

 

In de dressing hebben we het contrast lichte eikfineer- zwart gebeitste eikfineer verder uitgewerkt. De spiegel op de make-uptafel is beweegbaar met een afstandsbediening en kan zo hoog als het raam geplaatst worden. Bijzonder handig om een mooi totaalbeeld te krijgen.

 

 

Wilt u ook een totaalontwerp voor uw woonst?

 

Contacteer Britt Van Namen voor uw persoonlijk ontwerp.