Project CLA – Renovatie mastersuite Schilde

 

 

Eenheid en efficiƫntie

 

De mastersuite bestaat uit een dressing, slaapgedeelte en een natte zone.
Om deze drie aspecten samen te brengen, werd het belangrijk om functionaliteit te combineren met een rustgevende eenheid. De dressing biedt een eerste buffer bij het binnenkomen van de mastersuite. Hieruit volgt de slaapkamer waarin een open sfeerbeleving gehanteerd wordt. Een blinde deur leidt vervolgens naar de badkamer aan de mastersuite.

 

 

Materialisatie

 

Niet alleen de vormgeving, maar ook de materiaal-en kleurkeuzes dragen bij tot het rustgevende concept van het ontwerp. De zachte tinten kalkverf gaan hand in hand met de gekozen eik fineer en worden versterkt door natuursteen. De aardse tinten worden aangevuld met brons kraanwerk en een bronstechniek op het meubelwerk.

 

De microtopping in de badkamer vloeit vanuit de vloeren verder door op de wanden en het meubelwerk. Ook hier breekt de natuursteen het geheel en zorgt deze voor een sterke uitstraling. In de slaapkamer en de dressing wordt er gewerkt met tapijt om de zachtheid van het geheel te benadrukken en een comfortabel gebruik te garanderen.