Modern warm en natuurlijk

 

De oorspronkelijke indeling van deze villa was heel conceptueel toen de huidige bewoners dit pand kochten. Ze hadden nood aan een warm, maar modern interieur. We veranderden de functies onderling van plaats en kozen voor natuurlijke, warme materialen.

 

 

Keuken

 

De keuken ziet er nu helemaal anders uit met de strakke wandkasten en het grote werkblad in travertin waarvan de uitloper ook dienst doet als eettafel.
Het geheel is sober maar nodigt toch uit tot gezellig samen praten en eten.

 

 

Badkamer

 

Ook boven was de badkamer monumentaal met een grote douche en inox badkuip.De badkamer vormde één ruimte met de slaapkamer. Esthetisch absoluut een voltreffer, maar helemaal niet praktisch. Daarom hebben we gekozen voor twee schuifdeuren achter het beddenhoofd. Zo kan de badkamer gemakkelijk afgesloten worden van de slaapkamer. Ook hier kozen we voor de warme beige en witte tinten van travertin. De inloopdouche is praktisch, ruim en uitnodigend. In de slaapkamer was er ook te weinig bergruimte. Daarom lieten we extra kasten maken als dressingruimte

 

 

Multifunctionele kinderhoek

 

Er was ook behoefte aan een multifunctionele kinderhoek. Hiervoor hebben we een vrijstaand meubel ontworpen dat ook de gashaard bevat. Links is er een zithoek met TV voor de ouders. Rechts van het meubel is de kinderhoek met een aparte TV. In het meubel zijn dus twee TV’s discreet verwerkt.

 

 

Materialisatie

 

Al het meubelwerk is geborstelde, wit gelakte lariks. Op de vloer ligt een samengestelde parket die met natuurlijke olie behandeld is. Overal kozen we voor travertin marmer als rode draad in het ontwerp.

 

Wilt u ook een modern interieur met warme materialen?

Contacteer Britt Van Namen voor uw persoonlijk ontwerp.