Project THS: Interieurinrichting van een moderne villa in Vorselaar.

 

 

Lambrisering in eikfineer

 

In de zitruimte stond er al een gezellige, maar basic standaardhaard. We lieten een metalen mantel rond de bestaande haard plaatsen. Zo lijkt de haard visueel groter. Boven en rond de haard brachten we een houten lambrisering in eikfineer aan.  Dat geeft het idee dat er een kastenwand is. Maar eigenlijk gaat het om een combinatie van praktische kasten en vaste panelen. Het geheel oogt bijzonder esthetisch en strak. Het hout zorgt toch voor een warme touch.

 

 

Schabbenwand

 

Met hetzelfde eikfineer creëerden we een wand met schabben. Heel bewust voorzagen we ook een rugwand. Hierdoor werd er een warm effect verkregen.

 

 

Haard en TV gescheiden

 

De TV stond vroeger naast de haard, maar dat was geen ideale combinatie. Daarom verplaatsten we de TV naar de ruimte tussen de twee grote raampartijen.

 

 

Composiet sokkel onder de haard

 

De sokkel van de haard is composiet. Composiet past in deze leefruimte heel goed bij de vloer en vormt er als het waren een geheel mee. De composiet sokkel steekt ook lichtjes naar voren. Zo kun je dicht naast de haard zitten en genieten van de sfeer.

 

Wilt u ook een functioneel interieur?

Contacteer Britt Van Namen voor uw persoonlijk ontwerp.