Project WEC: Interieurinrichting van een eengezinswoning en een kantoor aan huis

 

 

Eengezinswoning met kantoor

 

Omdat de bewoner een eigen zaak heeft en thuis wil kunnen werken, hebben we ook het interieur van een kantoorruimte volledig aangekleed. Er is ruimte voor twee mensen en klanten kunnen er stijlvol en in alle rust ontvangen worden. Met een stalen schuifdeur kan het kantoor volledig van het privé-gedeelte afgesloten worden. Zo maakt de werkruimte toch deel uit van de leefruimte zonder een storende factor te zijn.

 

 

Gedurfd grijs lijnenspel

 

De eigenaar van deze eigentijdse villa is loodgieter en wou daarom dat het gastentoilet een echte blikvanger werd. Dat is fraai gelukt: zo hebben we het toilet bekleed met stratica, een carrara marmersoort. Een gedurfde keuze, maar het lijnenspel van grijstinten oogt opvallend en fris. Ook de stilistische zwarte kraan is een echte eyecatcher.

 

 

Gedurfd lijnenspel

 

De eigenaar van deze eigentijdse villa is loodgieter en wou daarom dat het gastentoilet een echte blikvanger werd. Zo hebben we het toilet bekleed met stratica, een carrara marmersoort. Een gedurfde keuze, maar
het lijnenspel van grijstinten oogt opvallend en fris. Ook de stilistische zwarte kraan is een echte eyecatcher.

 

 

Sobere, functionele vestiaire

 

In de hal hebben we ook de vestiairekast ontworpen. Het is een functionele, sobere zwevende commode geworden die perfect geïntegreerd is in de strakke stijl van de woning.

 

 

Verschuifbare TV-wand

 

Ook de zitruimte heeft een moderne en sobere look. Een opvallend detail is de verschuifbare wand die in drie delen is verdeeld: de TV in het midden en aan de zijkanten kasten. Met dit paneel blijft altijd één van de drie delen open. Geen zin om tv te kijken? Dan kan de tv verdwijnen achter het paneel.

 

 

Haard met houtnis

 

De oorspronkelijke vrijstaande haard kreeg een ware transformatie en werd volledig ingepakt in een metalen jasje. Zo creëerden we ook een houtnis voor houtopslag. Op een esthetische manier scheidt de haard de TV-ruimte van de eetruimte

 

 

Materalisatie en licht

 

In de eetruimte hingen we een zwevende commode. De meubels zijn voornamelijk gemaakt in wit gelakte MDF en wengé eikfineer. Aan de tuin is er een grote raampartij waar we een bijkomende zithoek hebben gecreëerd. Een barmeubel met open schabben maakt er een gezellige ruimte van.

 

In de slaapkamer is het TV-meubel verwerkt met lacobel, een zwart spiegelglas waardoor de TV niet meer opvalt.

Verder hebben we een volledige lichtstudie uitgevoerd voor de hele woning en hangen er overal mooie armaturen die als eyecatcher dienen.

 

Wilt u ook uw kantoor in uw woning integreren?

Contacteer Britt Van Namen voor een persoonlijk ontwerp.