Project VMR: Inrichting van moderne villa te Pulderbos

 

 

Moderne villa ’90

 

Het grondoppervlak van deze moderne villa uit de jaren ’90 is een vierkant. We creëerden meer ruimte met een aanbouw en kozen voor grote raampartijen om zo meer licht binnen te trekken. Binnen en buiten lopen naadloos in elkaar over omdat alle vloeren op hetzelfde niveau geplaatst zijn. Interieur en exterieur vormen samen een grote leefruimte.

 

 

Keuken

 

De keuken is opgetrokken in eikfineer. In de massieve, indrukwekkende keukenwand zit een deur verborgen om de impressionante wand niet te doorbreken. Het robuuste werkblad in graniet emperador grey contrasteert prachtig met de fijne eikfineer van de kasten. De granieten wandpartij lijkt een experimenteel schilderij dat prachtig oplicht in het binnenvallende zonlicht.

 

 

De leefruimte

 

In de leefruimte hebben we gekozen voor zwevende kasten. Een haardmeubel en een verborgen TV zijn mee geïntegreerd. De vier schuifpanelen bevinden zich door een speciaal systeem in hetzelfde vlak. Het geheel oogt strak en toch warm door de natuurlijke eikkleur. Het barmeubel is praktisch en sober.

 

 

Zwevende trap en roomdivider

 

De zwevende trap is een oogstrelend aandachtspunt in de leefruimte. Ook hier hebben we de treden uitgewerkt in eikfineer om de eenheid in het hele interieur te bewaren. De balustrade in lamellen houdt de constructie stevig op zijn plaats. Een roomdivider scheidt eetruimte van leefruimte op een discrete manier. De roomdivider is uit hetzelfde materiaal gemaakt als de lamellen van de zwevende trap.

 

 

Zwembad met zonnebad

 

Buiten is het zwembad ook tot in de puntjes uitgewerkt. Daar waar de technische ruimte onder het zwembad zit, is het water ondiep. Perfect om een echt zonnebad te nemen: zonnebaden in het water. Met een automatische screen kunnen de bewoners het zwembad snel en zonder moeite afdekken. Dezelfde tegels als op het terras omringen het zwembad en zorgen ook buiten voor uniformiteit en rust.

 

Wilt u ook uw woning stijlvol laten inrichten
Contacteer Britt Van Namen voor uw persoonlijk ontwerp.