Interieurontwerp Antwerpen gezocht? Dan zit je goed bij Britt Van Namen. Britt is binnenhuisarchitect in hart en ziel. Zij staat voor tijdloze ontwerpen en strakke functionaliteit die nauw aansluiten bij de architectuur van het project. Haar interieurontwerpen kenmerken zich door hun minimalistische eenvoud en fijne details.

 

Interieurontwerp Antwerpen en ver daarbuiten

 

Ontwerpbureau Britt van Namen is bekend om zijn strakke, tijdloze ontwerpen waar functionaliteit en eenvoud primeren. Eenheid tussen licht, vorm en ruimte vormen de rode draad in alle ontwerpen. De juiste materialen en uitgewerkte details maken haar ontwerpen helemaal af.

 

 

Interieuradvies, renovaties en verbouwingen voor particulieren

 

Als gedreven en gepassioneerde interieurarchtitecte werkt Britt Van Namen heel graag voor particulieren. Van interieuradvies, uittekenen van interieurontwerpen, over begeleiding van heuse renovaties en verbouwingen: elk project wordt persoonlijk uitgetekend en opgevolgd. Een enkel aanspreekpunt vergemakkelijkt immers het hele ontwerpproces en de opvolging bij de uitvoering.

 

Voor professionelen: vrije beroepen, winkels en praktijkruimtes

 

Wilt u graag een stijlvol kantoor dat rust en harmonie uitstraalt maar tegelijk uw creativiteit en werklust aanwakkert? Britt Van Namen ontwerpt stijlvolle interieurs voor uw

 

  • – kantoor
  • – praktijkruimte
  • – kabinet
  • – winkels
  • – apotheek

 

en werkt voor winkeluitbaters, artsen, apothekers, bedrijfsleiders, notarissen, advocaten en restaurants.

 

 

Voor particulieren: interieuradvies, renovaties en verbouwingen

 

Een mooi project uiteindelijk gerealiseerd zien, dat maakt interieurarchitect Britt Van Namen gelukkig. Zij luistert graag naar uw noden en dromen en vertaalt die naar een interieurontwerp dat beantwoordt aan uw diepste wensen en verlangens. Want u kiest uiteindelijk. Britt van Namen begeleidt u, als u dat wenst, van a tot z bij uw verbouwing of renovatie.

 

 

Vrijblijvend gesprek

 

Of u nu een particulier bent of een professionele partij, u kunt Britt van Namen altijd contacteren voor een vrijblijvend gesprek. Britt van Namen is actief in de wijde omgeving van Antwerpen, Pulderbos, Schilde, Brasschaat, Turnhout, Beerse, Zoersel, Malle, … Maar zij werkt even graag voor projecten in Brussel en Knokke.

 

Een vrijblijvend gesprek of een persoonlijke offerte voor uw project?

 

Contacteer Interieurontwerp Antwerpen  “Britt Van Namen”.

 

Bel ons op 0494 24 53 75 of mail info@brittvannamen.be

 

 

Bekijk ook eens: InterieurinrichtingBinnenhuisarchitect

interieurontwerp Antwerpen