Interieurinrichting Antwerpen is zoekterm die regelmatig ingetypt wordt in Google door mensen die op zoek zijn naar interieuradvies. Britt van Namen is binnenhuisarchitect in hart en ziel. Mag zij  je helpen?

 

Interieurinrichting Antwerpen volgens een totaalconcept

 

Ontwerpbureau Britt van Namen is bekend om zijn strakke, tijdloze ontwerpen waar functionaliteit en eenvoud primeren. Eenheid tussen licht, vorm en ruimte vormen de rode draad in alle ontwerpen. De juiste materialen en uitgewerkte details maken haar ontwerpen helemaal af. Britt staat voor tijdloze ontwerpen en strakke functionaliteit die nauw aansluiten bij de architectuur van het project. Interieurinrichting Antwerpen kenmerkt zich door hun minimalistische eenvoud en fijne details.

 

 

Wij doen niets liever dan unieke interieurconcepten bedenken en ontwerpen. Dit doen we voor vele interieurs variërend van woning tot kantoor, maar ook horeca- en winkelruimte. Kortom Ontwerpbureau Britt van Namen staat voor interieur concepten, interieur ontwerp en interieur styling .

Onze basis is in Antwerpen, maar we realiseren projecten over heel Vlaanderen ook in: Brasschaat, Kempen, Zandhoven, Turnhout, Schilde, Zoersel, Malle, Lille, Beersel tot zelf in Knokke Heist.

 

Voor professionelen: vrije beroepen, winkels en praktijkruimtes

 

Wilt u graag een stijlvol kantoor dat rust en harmonie uitstraalt maar tegelijk uw creativiteit en werklust aanwakkert? Interieurinrichting Antwerpen ontwerpt stijlvolle interieurs voor uw

 

  • – kantoor
  • – praktijkruimte
  • – kabinet
  • – winkels
  • – apotheek

 

en werkt voor winkeluitbaters, artsen, apothekers, bedrijfsleiders, notarissen, advocaten en restaurants.

 

 

Voor particulieren: interieuradvies, renovaties en verbouwingen

 

Een mooi project uiteindelijk gerealiseerd zien, dat maakt interieurarchitect Britt Van Namen gelukkig. Zij luistert graag naar uw noden en dromen en vertaalt die naar een interieurontwerp dat beantwoordt aan uw diepste wensen en verlangens. Want u kiest uiteindelijk. Britt van Namen begeleidt u, als u dat wenst, van a tot z bij uw verbouwing of renovatie.

 

 

Vrijblijvend gesprek

 

Of u nu een particulier bent of een professionele partij, u kunt Britt van Namen altijd contacteren voor een vrijblijvend gesprek. Britt van Namen is actief in de wijde omgeving van Antwerpen, Pulderbos, Schilde, Brasschaat, Turnhout, Beerse, Zoersel, Malle, … Maar zij werkt even graag voor projecten in Brussel en Knokke.

 

Een vrijblijvend gesprek of een persoonlijke offerte voor uw project?

 

Contacteer interieurarchitect Britt Van Namen.

 

Bel ons op 0494 24 53 75 of mail info@brittvannamen.be

 

Interieurinrichting Antwerpen ook in Brasschaat, Kempen, Zandhoven, Turnhout, Schilde, Zoersel, Malle, Lille, Beersel tot zelf in Knokke Heist.

 

Bekijk ook eens: Binnenhuisarchitect 

Interieurinrichting Antwerpen