Interieurarchitect Antwerpen.  Britt van Namen is gediplomeerd interieurarchitecte (cum laude afgestudeerd aan de Artesis Hogeschool in Antwerpen). Zij heeft haar ervaring opgedaan toen ze als freelance binnenhuisarchtitecte werkte bij ontwerpbureau Co Studio. Ook bij Architime, een architectenbureau gespecialiseerd in medische praktijken, kon ze als freelancer heel wat projecten begeleide

 

Interieurarchitect Antwerpen

 

Ontwerpbureau Britt van Namen is bekend om zijn strakke, tijdloze ontwerpen waar functionaliteit en eenvoud primeren. Eenheid tussen licht, vorm en ruimte vormen de rode draad in alle ontwerpen. De juiste materialen en uitgewerkte details maken haar ontwerpen helemaal af.

 

 

Interieuradvies, renovaties en verbouwingen voor particulieren

 

Als gedreven en gepassioneerde interieurarchtitecte werkt interieurarchitect Antwerpen.heel graag voor particulieren. Van interieuradvies, uittekenen van interieurontwerpen, over begeleiding van heuse renovaties en verbouwingen: elk project wordt persoonlijk uitgetekend en opgevolgd. Een enkel aanspreekpunt vergemakkelijkt immers het hele ontwerpproces en de opvolging bij de uitvoering.

 

 

Kantoren, medische praktijken en winkels

 

Voor professionelen gaat Britt Van Namen even gedreven te werk. Renovatie of een nieuw ontwerp van uw kantoor, medische praktijk, winkel, restaurant, ontvangstruimte, bureau,…: het is een specialiteit op zich die Britt Van Namen feilloos beheerst.

 

Voor particulieren: interieuradvies, renovaties en verbouwingen

 

Een mooi project uiteindelijk gerealiseerd zien, dat maakt interieurarchitect Britt Van Namen gelukkig. Zij luistert graag naar uw noden en dromen en vertaalt die naar een interieurontwerp dat beantwoordt aan uw diepste wensen en verlangens. Want u kiest uiteindelijk. Britt van Namen begeleidt u, als u dat wenst, van a tot z bij uw verbouwing of renovatie.

 

 

Vrijblijvend gesprek

 

Of u nu een particulier bent of een professionele partij, u kunt interieurarchitect Antwerpen. altijd contacteren voor een vrijblijvend gesprek. Britt van Namen is actief in de wijde omgeving van Antwerpen, Pulderbos, Schilde, Brasschaat, Turnhout, Beerse, Zoersel, Malle, … Maar zij werkt even graag voor projecten in Brussel en Knokke.

 

Een vrijblijvend gesprek of een persoonlijke offerte voor uw project?

 

Contacteer interieurarchitect Antwerpen.

 

Bel ons op 0494 24 53 75 of mail info@brittvannamen.be

 

Bekijk ook eens: Interieurontwerp  – Interieurinrichting –  Binnenhuisarchitect  –

Interieurarchitect Antwerpen