Interieuradvies Antwerpen

 

Voor interieuradvies in Antwerpen kunt u terecht bij Britt van Namen. Britt staat voor tijdloze ontwerpen en strakke functionaliteit die nauw aansluiten bij de architectuur van het project, ze creërt een sfeer waar mensen blij bij worden, kunnen relaxen en waar ze volledig zichzelf en gelukkig kunnen zijn. Haar Interieurontwerpen kenmerken zich door hun minimalistische eenvoud en fijne details. Britt werkt niet alleen in Antwerpen maar ook in Turnhout, Zandhoven, Brasschaat, Schilde, Zoersel, Malle, Beersel, Lille, de Kempen … Zelfs tot in Brugge of Knokke

 

 

Voordat u een huis laat bouwen in Antwerpen of jou bestaande woning gaat inrichten is het aan te raden om eerst interieuradvies in te winnen en te praten met Britt Van Namen. Britt biedt u een Interieur ontwerp op maat en Interieuradvies zodat u een andere kijk heeft op uw werk of woon situatie. Als gedreven en gepassioneerde interieurarchtitecte werkt Britt Van Namen heel graag voor zowel particulieren als zelstandigen. Van interieuradvies, uittekenen van interieurontwerpen, over begeleiding van heuse renovaties en verbouwingen: elk project wordt persoonlijk uitgetekend en opgevolgd. Een enkel aanspreekpunt vergemakkelijkt immers het hele ontwerpproces en de opvolging bij de uitvoering.

 

Interieuradvies Antwerpen – Design & Styling

 

Uw ideeën en wensen zijn belanrijk, deze worden samen met uw eisen opgenomen in het Interieur ontwerp.  Een mooi project uiteindelijk gerealiseerd zien, dat maakt Britt Van namen gelukkig. Zij luistert graag naar uw noden en dromen en vertaalt die naar een interieurontwerp dat beantwoordt aan uw diepste wensen en verlangens. Want u kiest uiteindelijk. Britt van Namen begeleidt u, als u dat wenst, van a tot z bij uw verbouwing of renovatie.Maak van je huis jouw droomthuis en laat je inspireren door een persoonlijk advies van Britt Van Namen

 

 

Interieur ontwerp en Interieur advies

 

 

Of u nu een particulier bent of een professionele partij, u kunt Britt Van Namen altijd contacteren voor een vrijblijvend interieuradvies. Britt van Namen is actief in de wijde omgeving van Antwerpen, Kempen, Pulderbos, Schilde, Brasschaat, Turnhout, Beersel, Zandhoven, Zoersel, Malle, Lille… Maar zij werkt even graag voor projecten in Brussel en Knokke.

 

Een vrijblijvend gesprek of een persoonlijke offerte voor uw project?

 

Contacteer interieuradviseur Britt Van Namen. Bel ons op 0494/24 63 75 of mail info@brittvannamen.be. Britt helpt je graag met interieuradvies op maat om van je huis een stijlvol thuis te maken.

 

Bekijk ook eens: BinnenhuisarchitectInterieurarchitect  – InterieurinrichtingInterieuradvies

Interieuradvies Antwerpen