Project PHP: Inrichting mastersuite in Turnhout

 

 

Strak, eigentijds en warm

 

De eigenaars van deze woning titels vet gedrukt maar even groot hadden de inrichting van hun mastersuite al duidelijk voor ogen. Strak en eigentijds, met warme elementen. Het resultaat werd een stijlvolle mix van strakke lijnen met warme, uitnodigende materialen.

 

Zwart-wit contrast

 

De strakheid en soberheid hebben we in de gestroomlijnde ontwerpen van de gelakte inbouwkasten, de nachttafels en het bureau vorm gegeven. Het wit van de meubels en de muren contrasteert mooi met de zwarte details zoals de lamellen, het zwarte kraanwerk en de armaturen in de nachthal. Warm is dan weer de samengestelde parket die een aangename sfeer creƫert en heel behaaglijk is om op te lopen. Ook de warme, zachte stoffen zorgen voor unieke accenten die contrasteren met de strakke vormgeving.

 

 

Spiegelwand voor ruimtelijk effect

 

De slaapkamer is door een spiegelwand verbonden met de badkamer. Er is geen deur die de badkamer van de slaapkamer scheidt en dat zorgt voor een ruimtelijk effect. Hierdoor wordt deze slaapkamer een echte mastersuite.

 

 

Belgisch designkraanwerk

 

In de badkamer kozen we voor een carrara wandbekleding. Deze witte marmer met lichtgrijze, subtiele tekening vormt een gaaf geheel met de wit gelakte kasten. Heel strak en modern is het prachtige design kraanwerk van Belgische makelij. De op maat gemaakte wasbak is vervaardigd uit het witte carrara marmer. Uniform is ook de wand van de inloopdouche. In de badkamer werd er gewerkt met handige productennissen.

 

 

Zwevend bureau, bed en nachtkastjes

 

We trokken het contrast tussen de moderne vormgeving en de warme materialen door in de master bedroom. De mastersuite kan afgesloten worden met een blinde deur links van het bed. De deur reikt tot aan het plafond en breekt op die manier de ruimte niet. Ook het bureau met zwevende schabben vormt een opvallend element helemaal in tune met de strakke, sobere lijnen van het ontwerp. Ook het bed en de nachtkastjes zweven in de ruimte en maken het geheel licht en luchtig.

 

De ronde spiegel is op zijn beurt strak door de zwarte omranding en tegelijk brengt hij zachtheid en speelsheid door zijn ronde vorm. Het koningsblauw van de bedsprei en de stoel vormt een warm, kleurrijk accent dat past bij het donkergrijze bedhoofd. De radiator is dan weer verstopt met een zwarte omkasting.

 

Een warme, moderne mastersuite? Contacteer Britt Van Namen voor de inrichting van uw mastersuite.