Waarom heeft u een professioneel advies van Britt van Namen Binnenhuisarchitect Zandhoven nodig? Britt staat voor tijdloze ontwerpen en strakke functionaliteit die nauw aansluiten bij de architectuur van het project. Haar interieurontwerpen kenmerken zich door hun minimalistische eenvoud en fijne details.

 

 

Voordat u een huis laat bouwen in Antwerpen of jou bestaande woning gaat inrichten is het aan te raden om eerst eens met Britt Van Namen Binnenhuisarchitect Zandhoven te praten. Britt biedt u een Interieur ontwerp op maat en Interieuradvies zodat u een andere kijk heeft op uw werk of woon situatie. Als gedreven en gepassioneerde interieurarchtitecte werkt Britt Van Namen heel graag voor particulieren. Van interieuradvies, uittekenen van interieurontwerpen, over begeleiding van heuse renovaties en verbouwingen: elk project wordt persoonlijk uitgetekend en opgevolgd. Een enkel aanspreekpunt vergemakkelijkt immers het hele ontwerpproces en de opvolging bij de uitvoering.

 

Binnenhuisarhcitect Zandhoven

 

Uw ideeën en wensen zijn belanrijk, deze worden samen met uw eisen opgenomen in het Interieur ontwerp.  Een mooi project uiteindelijk gerealiseerd zien, dat maakt Britt Van namen binnenhuisarchitect Zandhoven gelukkig. Zij luistert graag naar uw noden en dromen en vertaalt die naar een interieurontwerp dat beantwoordt aan uw diepste wensen en verlangens. Want u kiest uiteindelijk. Britt van Namen begeleidt u, als u dat wenst, van a tot z bij uw verbouwing of renovatie.

 

 

Interieur ontwerp en Interieur advies

 

 

Of u nu een particulier bent of een professionele partij, u kunt Britt Van Namen Binnenhuisarchitect Zandhoven altijd contacteren voor een vrijblijvend gesprek. Britt van Namen is actief in de wijde omgeving van Antwerpen, Lille, Pulderbos, Schilde, Brasschaat, Turnhout, Beersel, Zoersel, Malle, … Maar zij werkt even graag voor projecten in Brussel en Knokke.

 

Een vrijblijvend gesprek of een persoonlijke offerte voor uw project?

 

Contacteer interieurarchitect Britt Van Namen. Bel ons op 0494/24 63 75 of mail info@brittvannamen.be

 

Bekijk ook eens: InterieurontwerpInterieurarchitect  – InterieurinrichtingInterieuradvies

Binnenhuisarchitect Zandhoven