Project SYL – Badkamerrenovatie

 

 

Licht, lucht en rust

 

De bewoonster wou een lichte, luchtige én moderne badkamer. Een serene ruimte waar ze tot rust kan komen. De nieuwe badkamer belichaamt deze wensen en ademt een open, lichte sfeer uit. Het geheel vormt een baken van kalmte en ingetogenheid.
Uitrusten kan de bewoonster in het ergonomisch afgeronde, vrijstaande bad. De poten en kranen in goud vormen een speelse toets en doorbreken het witte geheel.

 

 

Badkamermeubel

 

De gouden touch hebben we ook doorgetrokken met de gouden kraan op het strakke wastafelmeubel. Dit is een bijzonder mooi meubel van het Italiaanse topmerk Ex.t. Het familiebedrijf uit Toscane ontwerpt en maakt ambachtelijk sanitair in eigen atelier. Toch ogen al hun ontwerpen en creaties bijzonder strak.

 

 

Ronde en accessoires

 

Ook de ronde spiegel en het bijhorende lichtarmatuur zijn creaties van het Italiaanse designmerk. De bollige verlichting herhaalt zich aan het bad en aan de wand naast de wastafel. De subtiele verlichting onderstreept mee de rustige, serene sfeer in de badkamer waar ook de praktische kastenwand toe bijdraagt.

 

 

Microtopping

 

Zowel de wastafel als de wanden en vloeren zijn bedekt met microtopping. Microtopping is een mengsel van polymeer en cement dat ideaal is voor zowel nieuwbouw als renovatie. Microtopping kan toegepast worden op allerlei verschillende ondergronden en zorgt voor egaliteit en eenheid. Een prachtig materiaal dat een strakke, serene sfeer uitademt. Bovendien is microtopping ook praktisch in onderhoud en slijtvast.