Recensies

De vlotte samenwerking, het aanbrengen van doordachte ideeën met aandacht voor onze eigen wensen en budget heeft ertoe geleid dat onze woning nu een plaats is waar we met plezier thuis komen en ons thuis voelen. Ondanks de beperkingen van een appartement met een open keuken is er een aangename en warme leefruimte gecreëerd met een mooi kleurenpallet dat op elk moment van de dag geoptimalisserd wordt door de lichtinval. Door het advies in materiaalkeuze alsook de uittekening en indeling is de inrichting en sfeer die we bij de start voor ogen hadden omgezet in realiteit m.a.w. een geslaagde samenwerking
Project M - Y. Van Mechelen 

Onder de indruk van haar eerdere projecten, besloten wij voor onze renovatie contact op te nemen met Britt. Zij begreep al heel snel wat onze persoonlijke stijl was en wist dit zeer goed om te zetten in een verfrissend, innovatief en ook nog praktisch plan. Niet alleen is ze creatief met een scherp ook voor design ook de uitwerking van haar projecten doet ze op een gestructureerde en doelgerichte manier. Kortom, de samenwerking met Britt is een absolute aanrader! 
Project J&R - Fam. Van Laer

Wanneer je start aan een verbouwing heb je als bouwheer heel wat eisen, vragen en soms ook zorgen. Je investeert niet alleen geld, maar ook veel tijd en je verwachtingen zijn imens. Je wilt de beste oplossing voor elk probleem, je piekert over de technische haalbaarheid en over de combinatie van de materialen. Kortom, het is belangrijk dat de middelen die je inbrengt, maximaal bijdragen aan het verhogen van je levenskwaliteit.

De extra investering die je doet door samen te werken met een professionele interieurarchitecte, rendeert echt wel: je wint tijd omdat de planning en werfopvolging voor je gedaan wordt, je maakt je minder zorgen omdat de ontwerpen uitgetekend worden en je het eindresultaat kan visualeren door een fotorealistische 3D, het financiële plaatje ligt vast en elke eventuele meerkost wordt op voorhand besproken. Bij twijfel krijg je professioneel advies.

Zo merkten we voor, tijdens en na de werken al snel de toegevoegde waarde van onze samenwerking met Britt Van Namen. Haar aandacht bij de analyse van onze noden en verwachtingen, haar doordachte ontwerpen, haar inzicht in materiaalkeuzes, haar accurate werfopvolging, haar oog voor de kleinste details en haar netwerk van stipte aannemers... zijn haar troeven. Britt is een heel getalenteerd jonge dame, die werkt met passie en liefde voor haar vak. 

Het resultaat dat we bereikt hebben, is boven alle vewachtingen uitgestegen... en zo werd ons huis een thuis; een plaats voor gezelligheid, eenheid en rust. Kortom we zijn heel gelukkig dat Britt harmonie in onze leefruimtes én zo in onze levens heeft gebracht.
Project ZAN - Fam. Bruckers